Erhvervsmæglere: Så er du i sikre hænder, når du skal købe

Erhvervsmæglere hjælper virksomheder, store og små, med at finde kontorlokaler eller lignende (foto nyboligerhverv.dk)

Erhvervsmæglere hjælper virksomheder, store og små, med at finde kontorlokaler eller lignende (foto nyboligerhverv.dk)

Står dit nystartede firma og skal bruge en erhvervsejendom? Eller er I et veletableret firma, der måske har ikke har plads nok, i den ejendom, som I var i, eller måske skal I flytte til en anden by. Når man skal ud og investere i en ny erhvervsejendom er det en god ide at have en erhvervsmægler med til at formidle købet og ordne alt det praktiske omkring det.

Tænk over, hvad I har brug for, og lad en erhvervsmægler ordne det

Først og fremmest er det vigtigt, at I som virksomhed gør det klart, hvad det egentligt er, som I har brug for. Hvad skal det være for et sted, som I skal købe og have hjemme som virksomhed? Hvor meget plads har I brug for? Måske er I mange ansatte, og måske skal I udvide, og alle disse overvejelser er det vigtigt, at I tager med jer. For hvis I nu skal udvide om et par år, er det jo vigtigt, at der også er plads til det på den nye ejendom.

I skal også finde ud af, hvor ejendommen skal ligge. Hvad er mest praktisk, hvis I skal have lastbiler til at køre fra og til med varerne, og hvad er mest praktisk, så der ikke er alt for langt på jobbet for alle de ansatte.

Sidst men ikke mindst, skal I selvfølgelig også overveje, hvad I er villige til at betale for det nye sted. Hvor meget kan I bruge på ejendommen, og hvor meget har I måske med fra den solgte ejendom, I kommer fra. Et godt råd er, at få en erhvervsmægler ind over det hele. Han kan vejlede jer og formidle købet for jer.

Find en erhvervsmægler

Mere information om erhvervslejemål i København

One Response to “Erhvervsmæglere: Så er du i sikre hænder, når du skal købe”

  1. […] Erhvervsmæglere: Så er du i sikre hænder, når du skal købe […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2020 Viska. WP Castle Theme by Just Free Themes