Find gode butikker til leje i dit nærområde

Butikslokaler til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Butikslokaler til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Skal din virksomhed udvide butikken eller har du måske bare en butik, du skal have i gang? Så skal du overveje flere ting i forhold til at finde butikslokaler til leje i nærområdet.

 

Butikken skal passe til branchen

Allerførst skal du finde ud af, hvilken branche din virksomhed er i – eller hvilken branche den butik, du er på vej til at banke op, tilhører. Der findes nemlig rigtig mange forskellige lokaler, som alle sammen passer bedst til noget forskelligt. Er det f.eks. en tøjbutik, skal der være plads til lager med tøj, sko, bøjler og så videre.  Er det måske en frisørsalon, du er ved at sætte op, skal der være god adgang til vand og el, så alle ting kan fungere. Derfor skal du sætte dig ned og lave en liste over de ting, du behøver i din nye butik allerede inden, du går ud og leder efter lokaler.

Budgettet skal passe

Når du så har fundet de helt perfekte lokaler, skal du også lige sikre dig, at du kan betale dem. Har du været i branchen før, eller kender du nogen, der er, har du oftest et bedre udgangspunkt for at finde ud af, hvordan du ligger et budget, der passer. Starter du helt fra bunden, skal du være sikker på, at du har kunder og salg nok til at kunne betale husleje og depositum.

Derudover skal du overveje, om idéen er god nok til at indtjeningen kommer – hver måned. Er det en idé, der holder i mange år? Er det værd at starte op og give mange penge i leje for et lokale, som ikke kan tjene sig ind?

Alle disse spørgsmål skal du sætte dig ned og overveje. Du behøver ikke have alle svar parat, men i hvert fald så mange svar, at du kan sætte dig ned med en ejendomsmægler og tale om tingene, og så kan han eller hun finde et godt lokale, der passer til både budget og ønsker.

 

Se udvalget af butikslokaler i dit område her – og book allerede nu et møde med en ejendomsmægler.

 

Klik videre her:

Lokaler til leje giver dig mulighed for at udleve din drøm

Erhvervsmæglere: Så er du i sikre hænder, når du skal købe

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2020 Viska. WP Castle Theme by Just Free Themes